• info@enterprizegala.se
  • Fagersta

2023-års Enterprize - en succé!

En utrullad röd matta, ett fullsatt Brukshotell, fotovägg, trerätters middag, pristagare och dans och party till liveband är några av de ingredienser som gjorde vår första Enterprizegala till en succé! 

Kvällen började med mingel och, för de som ville, fotografering framför galans fotovägg. Därefter intog konferencier Julia Rosqvist scenen och förrätt, huvudrätt och varmrätt varvades med kvällens huvudakt: prisutdelningarna! Till sist tog bandet Moderna tider över och kvällen fortsatte på dansgolvet.

Vi vill tacka alla Fagerstas fantastiska entreprenörer för allt ni gör och givetvis skicka ett stort grattis till 2023 års vinnare.

Mingelbilder och 2023 års vinnare

VINNARE: JULIA TIGER

Årets nystartade tog sig snabbt fram på marknaden och levererade. Trots tuff bransch och tuffa tider har årets nystartade företag kämpat och slagit sig ett namn på orten. Med stort fokus på kvalité och service så spår vi en lång och fortsatt ljus framtid tillmötes. Stort grattis Julia Tiger – TJ Food AB.

VINNARE: KARL HEDIN, AB KARL HEDIN

För ett livslångt företagande där utmaningar omvänts till möjligheter gör att årets entreprenör visar ett stort kunnande för sin bransch, sinne för affärsutveckling och ett gott och föredömligt ledarskap. Med en urstarkt tillväxt så är årets entreprenör en god och respekterad förebild för näringslivet såväl lokalt som nationellt. Stort grattis Karl Hedin – AB Karl Hedin

VINNARE: LARS ÖSTLIN, AIRMOVE AB

För att ha fått ut sin produkt på marknadens hårda konkurrens såväl nationellt som internationellt. Idag finner man produkter på många kedjors butikshyllor som ser värdet i kvalitén som produceras i Fagersta. Detta är troligtvis bara startskottet för en global rörelse. I kombination med personlig rådgivning och bra produkter så har företaget gjort sig till ett namn. Stort grattis Lars Östlin – Airmove AB.

TOMAS GUSTAFSSON, FLEXITEEK INTERNATIONAL AB

Priset går till ett företag som med sin globala försäljning och inställning stöttar navet i klimatet. För sitt engagemang för att stötta biologisk viktiga och hotade livsmiljöer världen över för att motverka klimatkrisen. Genom ett tydligt uppsatt mål så ju högre tillväxt desto större återväxt genom återplantering av skog i Borneo, Brasilien, Kenya och Ecuador. Stort grattis Tomas Gustavsson – Flexiteek

VINNARE: ROGER BERGGREN

För ett outtröttligt engagemang för såväl företagande som civilsamhället så är årets ambassadör tillika eldsjäl en person med stor handlingskraft. Med sin personlighet förknippas årets ambassadör med en positiv inställning till samhällets utveckling och utmaningar. Stort grattis Roger Berggren – Fårbo Mekaniska

VINNARE AV FOLKETS PRIS 2023: ROGER BERGGREN!

FOLKETS PRIS

VINNARE: ROGER BERGGREN