• info@enterprizegala.se
  • Fagersta

Priser och nominerade

För samtliga kategorier gäller att företaget är skrivet eller verksamt i Fagersta. Har en god utveckling, historik och tillväxt. Följande priser och utnämningar kommer att delades ut 2024: Årets företagare*, Årets unga företagare, Årets nystartade företag, Årets ambassadör, Årets hållbarhetspris, Årets marknadsförare och Folkets pris.

*Årets företagare delas ut som sammanlagt tre priser till en vinnare i vardera kommun: Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Årets företagare

Tre priser som delas ut till en företagare i vardera kommun: Fagersta, Skinnskatteberg och Norberg.

Priset delas ut för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.  Priset delas ut av Företagarna Norra Västmanland.

Årets unga företagare

Årets Unga Företagare delas ut till en framgångsrik företagare under 35 år.

 

Priset delas ut av Företagarna Norra Västmanland

Årets nystartade företag

Kategorin omfattar företag som är högst 5 år gamla och har lyckats slagit sig in på marknaden på ett bra sätt. Företaget får gärna vara en inspiration för andra nystartade företag och ska ha påbörjat sin långsiktiga resa.

Årets ambassadör

Årets ambassadör delas ut till en person som är företagsam och/eller förebild för andra människor. Det behöver inte vara en företagare men en person som gör skillnad för Fagersta och sprider en positiv bild. Ambassadören kan finnas på alla nivåer för Fagerstas bästa.

Årets hållbarhetspris

Årets hållbarhetspris delas ut som en del i arbetet för att skapa en hållbar kommun. Med priset vill vi uppmuntra lokala företag att arbeta hållbart, visa att olika företag kan bidra på olika sätt och att alla kan göra något för att bidra till ett hållbart samhälle.

Årets marknadsförare

Årets marknadsförare delas ut till det företag, person, organisation eller förening i Fagersta som under året som gått gett exempel på riktigt bra marknadsföring, bland annat genom att visa på bredden inom marknadsföring. Målet med priset är att inspirera andra till bättre marknadsföring.

Folkets pris

Folkets pris delas ut till en entreprenör eller företagare som betytt extra mycket för Fagersta. Det är folket som avgör vem som skall berikas med detta pris. Detta är ett hederspris och kan bara vinnas en gång.

Årets nominerade

2024


• Årets företagare samt årets unga företagare

Process pågår

• Årets Ambassadör

Kjell Granqvist – Grantek
Anders Ericsson – Adecco, Björn Segerström – Karl Segerström AB

• Årets Nystartade företag

Jonathan Konradsson – Jontes Glassbar Svenska kyrkan – Fagersta Stadshotell Joanna Lundberg – FNS Städ

• Årets hållbara företag

Artur Poghosyan – Art smart repair
Johanna Lundberg – FNS Städ
Kalle Andersson – Robotic lawn care sweden AB

• Årets Marknadsförare

Niclas Andersson – Fastighetsbyrån
Heidi Uski – Din Elon butik Fagersta, Fanny Ludvigsson – Ludvig Petterssons möbelaffär

• Folkets pris

Röstningen är avslutad. Vinnaren presenteras under Enterprize Gala den 2 maj.