• info@enterprizegala.se
  • Fagersta

PRISER OCH NOMINERADE

För samtliga kategorier gäller att företaget är skrivet eller verksamt i Fagersta. Har en god utveckling, historik och tillväxt. Följande priser och utnämningar kommer att delades ut 2024: Årets entreprenör, Årets nystartade företag, Årets ambassadör, Årets hållbarhetspris, Årets marknadsförare och Folkets pris. 

Årets företagare

Priset delas ut för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Årets företagare delas ut till den företagare som under året utfört prestation i samhället eller näringslivet och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare.

*Detta pris delas ut av Företagarna Norra Västmanland.

Årets nystartade företag

Kategorin omfattar företag som är högst 5 år gamla och har lyckats slagit sig in på marknaden på ett bra sätt. Företaget får gärna vara en inspiration för andra nystartade företag och ska ha påbörjat sin långsiktiga resa.

Årets ambassadör

Årets ambassadör delas ut till en person som är företagsam och/eller förebild för andra människor. Det behöver inte vara en företagare men en person som gör skillnad för Fagersta och sprider en positiv bild. Ambassadören kan finnas på alla nivåer för Fagerstas bästa.

Årets hållbarhetspris

Årets hållbarhetspris delas ut som en del i arbetet för att skapa en hållbar kommun. Med priset vill vi uppmuntra lokala företag att arbeta hållbart, visa att olika företag kan bidra på olika sätt och att alla kan göra något för att bidra till ett hållbart samhälle.

Årets marknadsförare

Årets marknadsförare delas ut till det företag, person, organisation eller förening i Fagersta som under året som gått gett exempel på riktigt bra marknadsföring, bland annat genom att visa på bredden inom marknadsföring. Målet med priset är att inspirera andra till bättre marknadsföring.

Folkets pris

Folkets pris delas ut till en entreprenör eller företagare som betytt extra mycket för Fagersta. Det är folket som avgör vem som skall berikas med detta pris. Detta är ett hederspris och kan bara vinnas en gång.

NOMINERA

Vill du redan nu nominera din kandidat? Skicka in din motivering i formuläret.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Årets företagare delas ut tillsammans med Företagarna Norra Västmanland. Som vinnare på nationell nivå kan man förvänta sig ett massmedialt genomslag, ökade affärsmöjligheter och, om man inte har det innan, ett medlemskap i Företagarna med alla förmåner som bonus. Årets Företagare delas ut på lokal, regional och nationell nivå.
Ditt namn