• info@enterprizegala.se
  • Fagersta

Inför galan

Välkommen till Fagersta Stadshotell och Enterprize Gala den 2 maj klockan 18.00! När du anländer kommer du att bjudas på ett glas bubbel direkt på röda mattan som leder dig till Wall of Fame där vår fotograf förevigar ditt galabesök.

På de vitklädda dukarna står levande ljus som skiner upp bordsdekorationen som en del av galans hyllning. Kvällen kommer att bjudas på en välkomponerad trerättersmiddag, där vinnarna utses mellan rätterna. Det kommer att bjudas på underhållning från scen och det kommer finnas chans till dans om man så vill. Allt paketerat i en underbar atmosfär. I biljettpriset ingår trerättersmiddag, ett glas bubbel (alkoholfritt alternativ finns) och underhållning från scen.


Förrätt:
Gravad laxtartar med sesam & sojamaijo

Varmrätt:
Citron & vitlöksfylld kycklingballotine, friterad rotselleri, rödvinskaramell & parmesan bakad potatiskaka

Dessert:
Blåbärscheesecake med bärkompott

Till detta så kan man köpa till specialanpassat vinpaket för 295kr med tre olika viner inkl. påfyllning till huvudrätten. Alkoholfritt alternativ finns och restaurangens utbud finns som vanligt om man vill ha annat att dricka till.


Under kvällen kommer bandet "Bandit- stolen hits" att underhålla med partycovers. Det blir allt från rock, pop till ballader med mera!

Galan startar med mingel från klockan 18.00-18.30. Det utlovas en helkväll med ett fullspäckat program, tillägnat alla duktiga entreprenörer där vi hyllar det lokala näringslivet!

konferencier Ida-Maria
Konferencier under galan är Ida-Maria Rydberg, tillväxt- och kommunikationschef i Håbo Kommun.